Àustria

18/08/2023

Lliçà d’amunt – Pinet (França)

Willkommene Feiertage!

Si no recordo malament, crec que ja ho vaig dir l’any passat, però… Es que cada any és més exagerat! Cada cop plantegem menys les vacances, i cada cop diem… Aquest any si que ho mirarem.. Total, que un parell de setmanes abans de marxar decidim canviar de destí, primer havíem d’anar a la República Txeca, però finalment anem a Àustria. I es que te pinta que cada cop ens tocarà tirar més cap a la platja i volem aprofitar al màxim la muntanya.

El que si que aconseguim fer es una reorganització a l’espardenya i aquest any sembla que no ens haurem de passar mitja vida movent coses de davant a darrera i a l’invers! Fins i tot posem la bici de la Gaia al portabicis de darrera!! (3 bicis en un portabicis de 2).

Totes aquestes gestions ens ocasionen un lleu retard en la sortida, així que…. entre pitos i flautes acabem sortint a les 23:45! Tot i ser tard les ganes de vacances son noves i tirem amb energia! Arribant gairebé a la Jonquera a la mama li entra un cangueli per unes llagues a la llengua i al paladar i decidim tirar enrere cap a l’hospital de Figueres. De l’hospital en sortim perfectament passades les 4 de la matinada, amb una recepta i havent conviscut amb lo millor de Figueres durant un parell d’hores. Com qe el papa y la Gaia han fet un petit cop de cap de gairebé 2 hores a la furgo tirem amb ganes, però tampoc molt, així que sorti de l’autopista i sobre les 7 del matí ens plantem a Pinet, Parem a l’ombra d’unes plaques solars i al costat d’un parc no ens hi mirem gaire i posem ailants i a dormir!

Aquest cop ha estat una arrancada estranya però pel que fa a la Gaia, apunta que anem a millor!!
Bona nit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *