Noruega

12/08 Barcelona – Avinyó

Ha arribat el dia esperat!! Ja està tot gairebé a punt per sortir i començar aquesta tant esperada travessa europea fins al Cap Nord..

Quan un marxa de vacances durant 1 mes, sap que per moltes llistes de coses sempre et deixaràs algo.. Doncs bé, fem els primers Kilòmetres (Barcelona – Manresa) per anar a recollir l’espardenya, i un cop arribem allà e ns adonem que ens hem descuidat els passaports a Bcn, així que carreguem espardenya, rapadeta al canto, i cap a Bcn a buscar els passaports..

Ara si que sí! amb bastant retard segons lo planejat, a les 18.15h sortim de Barcelona direcció… Amunt, molt amunt!

Abans d’arribar a la frontera ens diem, calla… carreguem gasoil que els francesots ho tenen més car això, així que donem unes voltes per estalviar 4 cèntims per litre i acabem marxant sense omplir el dipòsit del tot(és el que te tractar amb màquines), carreguem 4 galetes i xocolata (com si no anéssim prou carregats) i sortim cap a terres franceses!

No tenim fixat cap lloc per fer la parada, així que quan la super conductora estigui cansada pararem, no ens esperen enlloc 🙂

Tirant tirant, i pagant i pagant, perque les autopistes tela… hem arribat fins a una àrea de servei passat Avinyó i aquí ens quedarem.

Despeses:
Peatge fins a jonquera 14€
Gasoil 30€
galetones, xocolata i pa 10€
Peatge fins a Montpeller 26,40€

Ruta del dia

4 thoughts on “Noruega

  1. Ho expliqueu molt bé tot. Llegint el diari jo també faig el viatge amb un xic d’immaginació i enveja sana. Quan parleu de salts d’aigua penso amb els d’Islàndia i torno a reviure una mica tot. Bona ruta!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *