Pel Nord

12/09 Arranquem!

Cada cop costa més que arribin les vacances! Aquest any ens hem decidit a fer-les al setembre i.. Renoi com ha costat que arribés el dia!

Aquestes vacances intuim que tindran un caire un xic diferent, per un petit detall.. Que te gairebé 10 mesos, es diu Gaia i pesa 10 Kg (més endavant entendreu el per que poso èmfasi amb el pes..)

Enguany hem decidit fer pocs plans i anar sobre la marxa, tampoc hem tingut temps per gaire més… Intentarem fer tirada llarga marcant com a destí San Juan de Gaztelugatxe i llavors anirem fent fins a Galicia, a verure què en surt..

Sortim sense gairebé res planificat, sense menjar congelat, i amb moltes ganes, per tant… només pot anar bé!

Abans de començar l’aventura, ens hem posat un repte, i aquest és acabar d’escriure tot el viatge i no deixar-ho a mitges com els altres..

Som-hi doncs!

Diem adèu als iaios i sortim de Fals amb l’espardenya carregada com mai, això d’anar amb una peque fa que multipiquis per 27 les maletes.. Fem paradeta a Cervera per despedir-nos dels avis i cap a les 12 del migia, hora en que la Gaia ha de fer una dormida d’aquestes que fan històra, marxem direcció San Juan de Gaztelugatxe.

D’aquests viatges no hi ha molt a explicar, a part de que la Gaia se’ns ha posat revel al sortir i sa mare li ha endollat la popa mentre ella estava a la cadireta, i en 2 minuts s’ha quedat adormiteta!! Posem la directa i poc abans de les 14h, ja passat Saragossa, es desperta i fem paradeta per dinar. Portem una mica de pasta freda a la nevera i amb un pim pam i una mica de tonyina tenim sol·lucionat el nostre dinar. A la Gaia li ha tocat menjar un puré de pastanaga, carbassa i pollastre (tant taronja li ha quedat una cara que millor no us explico…)

A les 15:50h després de dinar, rentar-ho tot i intentar cansar una mica a la Gaia, l’assentem a la cadireta desperta (Ojo, aquí ens la juguem molt) i decidim intentar tirar una mica més.

La primera mitja hora sembla tranquil·la, però després arriba el caos, i hem de fer parada per fer canvi de conductor i més popa on the road! Seguim i més endavant s’adorm.. Així que aprofitem per fotre-li canya i arribem a Bakio, poble conegut per… surfers.. per que poca cosa més hi ha, a part d’una meravellosa àrea d’autocaravanes, on aprofitem per omplir aigua, a prop també hi a un carrefour exprés on pillem 4 queviures per sortir del pas i ens arribem a San Juan de Gaztelugatxe!

Hi ha dos parkings un que et trobes primer amb una mica de gespa pel voltant i a dalt de tot hi ha l’altre esfaltat i més lletjot, així que com que podem triar, ens quedem amb el de baix, traiem la manteta per estirar sobre la gespa i fem “vermutillo” a les 8 del vespre, per celebrar que hem arribat a destí!

La idea és demà aixecar-nos d’hora (Amb la Gaia això tampoc diriem que es un repte..) i poder visitar l’Ermita tranquilament, per evitar una mica els fans de Juego de Tronos.

Bona niiiit!

One thought on “Pel Nord

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *