Escòcia

Vacances !!

Ohh Si, si.. Per fi ja estan aquí!!! Cada cop sembla que costi més que arribin les vacances..
Aquest any, després de suar com a pollastres els últims dies, hem decidit (havent canviat d’opinió varies vegades..) anar a Escòcia!
Bones vistes, bona carn, castells xulos, bona carn, bona gent, bona carn, i temperatura ideal, a part de la bona carn 🙂

Igual que vam fer l’any passat, portem uns dies preparant menjar i congelant-lo. Així que al super comprarem 4 queviures i anirem fent sobre la marxa, sempre podem comprar algun tros de carn per fer a la planxa..

Com que el destí l’hem decidit a última hora, anirem una mica sobre la marxa (a mi m’encanta, però a la Marta no tant :)), també ens guiarem per consells d’altra gent que hi ha anat. La idea és pujar fins al Loch Lomond sense encantar-nos gaire, fent les parades necessàries per estirar cames, descansar i menjar. I a partir d’aquí començar ruta “circular” cap a l’oest i acabant a Edimburg, la idea és aquesta i lo millor, és que no sabem que passarà :)!
 

One thought on “Escòcia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *